Jens Dendoncker botst op probleem na relatiebreuk met Lauren Versnick
LHX
Jens Dendoncker botst op probleem na relatiebreuk met Lauren Versnick
Foto: Photo News

In september vorig jaar kondigden Jens Dendoncker en Lauren Versnick aan dat ze een punt zetten achter hun relatie. Ze waren zo'n vier jaar samen geweest.

Het was uiteraard niet makkelijk voor Jens Dendoncker en Lauren Versnick om uit elkaar te gaan, maar inmiddels gaat het ontzettend goed met Jens. Hij heeft dit jaar zijn eerste boek uitgebracht én staat op de planken met een nieuwe voorstelling.

In de podcast 'Welcome to the AA' vertelt hij dat hij een bijzonder romantische ziel is. Hij merkt in zijn relaties dan ook dat hij het altijd wat moeilijk begint te krijgen wanneer de passionele verliefdheid van het begin plaatsmaakt voor praktische zaken en dagelijkse beslommeringen.

"Ik vind het moeilijk dat het dan tot een heel alledaags niveau wordt getild", zegt hij. Hij is met andere woorden verliefd op verliefd zijn. 

Hij moet toegeven dat hij zich sinds zijn breuk met Lauren daar wel wat zorgen over maakt. "Toen ik samen kwam met mijn vorig lief, was ik zeven- of achtentwintig. Nu ben ik er drieëndertig, en dat is wel een wereld van verschil", merkt hij.

"Je zit met totaal andere dingen in je hoofd, met het oog op daten en zo. Dat is een pak delicater."

"Ik denk dat dat eigen is aan deze leeftijd. Je moet veel sneller weten: wat zijn de plannen? Waar kan dit naartoe gaan? Komen wij overeen?"

"Als je halfweg je twintiger jaren samen komt, zeg je: 'We zullen het eerst een paar jaar proberen vol te houden en dan zien we wel weer.' Tien jaar later is dat toch heel anders."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jens Dendoncker (@jensdendoncker)

Meer nieuws

Meer nieuws

.