Jens Dendoncker geeft opvallende update over zijn gezondheid na erg donkere periode
COS
Jens Dendoncker geeft opvallende update over zijn gezondheid na erg donkere periode
Foto: VTM

Jens Dendoncker stelt vrijdagavond het nieuwe tv-seizoen van VTM voor in 'Daar doen we het voor'. Het is een show vol humor geworden.

Jens Dendoncker zal zelf in het nieuwe programma 'The Big Bang' van de broertjes Coppens te zien zijn. Een eigen programma van Jens is er dit najaar niet. Hij is wel druk bezig met voorbereidingen van 'Wie zoekt die wint' en 'The Masked Singer', maar die programma's zijn voor volgend jaar.

Jens is helemaal terug na een donkere periode. Eind 2020 werd Jens opgenomen op de psychiatrische afdeling van het ziekenhuis. Hij verblijf er drie maanden om van zijn angsten af te komen. Intussen heeft Jens die zware tijd volledig achter zich gelaten.

"Het gaat al een tijdje weer zeer goed met mij", vertelt Jens aan Het Laatste Nieuws. "En ik ben dankbaar dat mijn gezondheid zo stabiel blijft. Ik ben tenslotte toch meer dan een jaar uit roulatie geweest. Een periode waarin ik niet goed in mijn vel zat. Maar ik ben erdoor geraakt en voel me veel beter."

"Door mijn werk heb ik het gevoel dat ik weer kan zweven", zegt Jens. Zijn nieuwe zaalshow gaat in januari in première. "Live-optredens vergen mentaal en fysiek veel, maar geven me ook energie. Ik heb altijd al zo’n grote tournee geambieerd, die in 2024 van start zal gaan. Ik heb nu dan ook het gevoel dat ik in een droom leef."

Meer nieuws

Meer nieuws

.