Blind Getrouwd Jolien over pijnlijk moment in ‘Blind Getrouwd’: “Veel kritiek op gekregen”
PMN
Jolien over pijnlijk moment in ‘Blind Getrouwd’: “Veel kritiek op gekregen”
Foto: VTM

Het seizoen van ‘Blind Getrouwd’ heeft al zijn geheimen prijsgegeven. De kaarten zijn definitief geschud. Die vielen gunstig voor Jolien en Brecht want zij blijven getrouwd.

Het seizoen van ‘Blind Getrouwd’ is afgerond en de geheimen zijn onthuld. Jolien en Brecht besloten, zoals verwacht, om getrouwd te blijven.

In een interview met Dag Allemaal blikt Jolien terug op een pijnlijk moment tijdens het programma. Toen ze voor het eerst bij Brecht thuiskwam opende ze een deur, en sloot die ook heel gauw. "Ik zal maar doen alsof ik dat niet gezien heb", zei ze.

Uiteindelijk ontdekte Jolien dat er condooms lagen. "Ik kreeg hier veel kritiek op", zegt ze. "Maar eerlijk gezegd waren het ongebruikte condooms. Ik vond het vooral grappig."
(Lees verder onder de foto)

"Ik was eigenlijk opgelucht om ze te zien liggen, omdat het bewees dat hij veilig seks had gehad", voegt ze eraan toe. "Ik heb zelf ook condooms thuis liggen, hoor."

Jolien en Brecht hebben intussen een hechte band met elkaar, ondanks hun ongewone manier van trouwen. Ze hebben bewezen dat liefde en verbondenheid ook in die omstandigheden mogelijk is.

Het is mooi om zien dat ze voluit voor elkaar kiezen. Hun avontuur in het echte leven is nu ook begonnen.

Intussen zijn Jolien en Brecht op zoek naar een huurhuis. In de toekomst willen ze ook voor kindjes gaan.

Meer nieuws

Meer nieuws

.