Kijkers van 'Boer zkt Vrouw' reageren opvallend na laatste aflevering: 'Zij zouden een perfect koppel vormen'
LHX
Kijkers van 'Boer zkt Vrouw' reageren opvallend na laatste aflevering: 'Zij zouden een perfect koppel vormen'
Foto: VTM

Het seizoen van 'Boer zkt Vrouw' zit er weer op. In de laatste aflevering kwamen we te weten hoe het nu met de boeren gaat.

Van de zeven boeren hebben er twee de liefde gevonden. Michiel en Rune zijn nog steeds smoorverliefd, en Robbe en Branko wonen intussen samen in Zweden.

De rest van de boeren had minder succes. Martijn en Lisanne hebben even gedatet, maar uiteindelijk werd het toch niets. Tussen Bert en Melissa was er geen klik. Niels en Sylvie hadden een tijd een relatie, tot Niels dichtklapte. 

Thomas en Amber hielden contact, maar uiteindelijk besloot Thomas dat hij toch niet genoeg voelde. En Sanne, die besliste al vóór de romantische trip dat het niets zou worden.

Die laatste heeft het de afgelopen tijd erg moeilijk gehad. Niet alleen waren de opnames zwaar voor haar, maar ook kreeg ze tijdens de uitzendingen massaal veel kritiek van de kijkers. Gelukkig kon ze altijd op Martijn rekenen, die al twintig jaar lang een goede vriend is van haar.

De kijkers is opgevallen hoe goed het tussen hen klikt, en beginnen al meteen te dromen van een heel andere uitkomst van 'Boer zkt Vrouw'. "Nog even geduld en dan zijn Martijn en Sanne misschien ook een koppel. Ze zouden super samen passen!", reageren ze op sociale media. "Dat dacht ik al van in het begin."

"Twee mooie mensen samen", vinden ze. "Sanne en Martijn, zo moet het zijn." "Martijn past bij Sanne. Spijtig dat ze het niet willen zien. Ze zouden een perfect koppel vormen, goedlachs en zacht van karakter."

Meer nieuws

Meer nieuws

.