Koppels ‘Blind Getrouwd’ in tranen
PMN
Koppels ‘Blind Getrouwd’ in tranen
Foto: VTM

Maandag is er een nieuwe aflevering van ‘Blind Getrouwd’. Die kan je uiteraard volgen bij VTM. Er gaan deze keer tranen vloeien.

Op maandag 6 november wordt "Blind Getrouwd" tijdelijk omgedoopt tot "Blind Vertrouwen". 

De koppels waren aangekomen op een koppelsweekend en werden uitgedaagd om geblinddoekt een vertrouwensparcours af te leggen onder begeleiding van hun partner. 

Dit parcours was ontworpen om hun vertrouwen in elkaar te testen en te zien hoe hun relatie zich de afgelopen vier weken had ontwikkeld.

Aan het einde van het parcours werden de koppels verrast met een grote trouwfoto ter ere van hun 1-maand jubileum. 
(Lees verder onder de foto)

Blind Getrouwd
VTM

Dit was een emotioneel moment voor de stellen omdat ze konden reflecteren op hoe ver ze waren gekomen in hun relatie. 

Experten Sarah Hertens, Wim Slabbinck en Filip Geelen waren aanwezig om samen met de koppels terug te blikken op hun ervaringen en te analyseren hoe hun liefde was geëvolueerd gedurende deze periode.

Maar het koppelsweekend bood meer dan alleen maar reflectie. Ingeborg sloot zich aan bij de koppels en hield 's ochtends een yogasessie. 

Tijdens een van de oefeningen vroeg ze de deelnemers om hun mooiste moment tot nu toe met elkaar te delen. 

Dit zorgde voor emotionele momenten en bracht tranen teweeg bij sommige koppels.

De sfeer tijdens het koppelsweekend was geweldig en de koppels vonden het net alsof ze met vrienden op vakantie waren. 

Emma merkte op dat de sfeer vergelijkbaar was met een vriendenweekend. Er werd gelachen, gehuild en herinneringen werden gemaakt.
(Lees verder onder de foto)

Een van de hoogtepunten van het weekend was de verrassing die de koppels 's avonds kregen: een drive-in film van hun trouwceremonie. 

Het kijken naar de beelden van hun eigen jawoorden raakte de koppels diep en herinnerde hen aan de liefde die ze voor elkaar hadden uitgesproken.

Matthieu wilde na het zien van de beelden Isabelle een compliment geven, maar dit leek niet helemaal volgens plan te verlopen.

Het koppelsweekend van ‘Blind Getrouwd’ zorgde voor een mix van emoties en bracht de koppels dichter bij elkaar. 
Het bood hen de mogelijkheid om te reflecteren op hun relatie en te kijken hoe ver ze waren gekomen in slechts vier weken tijd. 

Nu is het afwachten hoe hun liefde zich verder zal ontwikkelen en of ze hun weg naar een gelukkig huwelijk zullen vinden.

Meer nieuws

Meer nieuws

.