Nathalie Meskens moet de tranen verbijten: "Heel, heel heftig"
PMN
Nathalie Meskens moet de tranen verbijten: "Heel, heel heftig"
Foto: Photo News

Nathalie Meskens zien we opnieuw heel regelmatig bij VTM. We zien ze momenteel in ‘Starstruck’ en ‘Een echte Job’. Vooral dat laatste programma was zwaar voor haar.

In het programma ‘Een Echte Job’ kreeg Nathalie Meskens de kans om mee te draaien in het ziekenhuis. Een kans die ze ook gegrepen heeft. Simpel was het allerminst.

Nathalie stond op de afdeling kinderoncologie. Dat is alles wat met kanker te maken heeft. Dat hakte er bij haar wel in. “Het was heftig. Heel, heel heftig”, zegt de presentatrice aan Het Laatste Nieuws.

Ze kon haar tranen niet meer bedwingen. “In de auto ben ik telkens in tranen uitgebarsten”, klinkt het. “Ik heb dat altijd wat proberen tegen te houden, maar dat is niet gelukt. Het laatste wat ik wou is dat ik voor een patiënt stond te snotteren. Het was hartverscheurend.”
(Lees verder onder de foto)

Nathalie neemt er wel van mee in haar dagelijks leven. “Ik heb daar veel dingen voor in het leven van opgestoken”, gaat Nathalie verder. “Je leert enorm relativeren, je eigen kleine ditjes en datjes zijn zo onbelangrijk als je daar bent.”

“Er zijn daar heel veel krachtige, sterke mensen en kinderen. Zo dat je denkt van: wauw. Als het echt over leven en dood gaat wordt er keihard geknokt en zijn die kinderen onwaarschijnlijk. Ik heb ze allemaal in mijn hart gesloten.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.