VTM heeft groot nieuws over Koen Wauters en Julie Van den Steen
PMN
VTM heeft groot nieuws over Koen Wauters en Julie Van den Steen
Foto: VTM

VTM heeft groot nieuws te melden over zowel Koen Wauters als Julie Van den Steen. Ze gaan namelijk samen een gloednieuw programma presenteren. Dat kreeg de titel 'Sing Again'.

Op 1 februari 2024 viert VTM zijn 35ste verjaardag. Als entertainmentzender bij uitstek was VTM al die jaren hofleverancier van een hele resem toptalenten. Van de Soundmixshow, Idool, X Factor, Belgium’s Got Talent, Star Academy, The Voice Kids, The Voice van Vlaanderen, K2 Zoekt K3 of K3 Zoekt K3 tot verschillende shows waarin VTM op zoek ging naar een nieuwe musicalster: duizenden gewone Vlamingen waagden hun kans om hun zangtalent te tonen.

Sommigen bouwden een grote carrière uit, anderen barstten van het talent maar bewandelden andere paden. Speciaal voor 35 jaar VTM brengt de zender deze talenten nu opnieuw samen in Sing Again, waar ze een nieuwe kans wagen. Hoe is het hen in al die jaren vergaan? Doen ze in de huiskamers nog een belletje rinkelen? Hoe brengen ze het er zoveel jaren later vanaf en wie wint de wedstrijd?

Sing Again belooft een show boordevol muziek en nostalgie. Verschillende ex-deelnemers van talentenshows maken hun comeback en krijgen een nieuwe kans. Ze brengen hun auditiesong van weleer nog één keer live op het podium. Aan de kijker thuis om de - vaak bekende - gezichten te herontdekken, mee te raden en herinneringen op te halen. Van lang of minder lang geleden. Wie verdient een tweede kans? In de grote finale zal slechts één iemand Sing Again winnen.

“Omdat ik sinds de start van VTM bij de meeste talentenjachten betrokken was als presentator of coach zou ik dit programma voor geen geld van de wereld willen missen!", reageert Koen Wauters opgetogen. "Een groot stuk van VTM en mijn geschiedenis passeren de revue. Het wordt een heerlijk nostalgisch bad waar bovendien zeer goed in gezongen wordt!”

'Sing Again' komt overgewaaid uit Zuid-Korea. Daar was het eerste seizoen een heel groot succes.

Meer nieuws

Meer nieuws

.