Familie Wat denkt Steven De Lelie echt over zijn vroegere personage Bert in 'Familie' nu hij de slechterik niet meer mag spelen
WVDS
Wat denkt Steven De Lelie echt over zijn vroegere personage Bert in 'Familie' nu hij de slechterik niet meer mag spelen
Foto: VTM

Familie bezorgde haar trouwe kijkers weer een primeur. Hun lievelings soap heeft booswicht Bertje weer tot leven gebracht en hoe.

De legendarische slechterik is opnieuw terug op de proppen gekomen in de serie. Maar hij is tot vrijdag onder de radar gebleven door zijn onopvallende verschijning. 

Bert heeft namelijk als eerste in een Vlaamse serie een gezichtstransplantatie ondergaan. Door flashbacks konden kijkers al wel een glimps opvangen van zijn verleden. 

Bert mengt zich dus opnieuw in het leven van de Van den Bossches en wil zijn werk verder afmaken. Acteur Steven De Lelie die origineel de rol speelde, reageert op deze gedaantewissel bij Het Laatste Nieuws.

“Natuurlijk vind ik dat jammer, maar de makers zijn wel zo tactvol geweest mij op voorhand daarover in te lichten, dat vind ik vriendelijk van hen”, klinkt het bij Steven die in 2015 afscheid nam van Familie. 

Natuurlijk had het ‘Familie’-boek ‘Alter ego’ al wel al iets prijs gegeven. “De rol moest dus wel door iemand anders gespeeld worden. Al heb ik gezegd dat ze mij altijd mogen bellen als ze nog eens een flashback of zo nodig hebben.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.