Niels Destadsbader schrikt van het resultaat na drukke periode: “Ik schakel de grote middelen in”
WVDS
Niels Destadsbader schrikt van het resultaat na drukke periode: “Ik schakel de grote middelen in”
Foto: Photonews

Niels Destadsbader vertelt bij Nina elke week een stukje uit zijn eigen leven. Deze keer zullen zeker heel wat kijkers zich herkennen in wat hij beschrijft, want iedereen wil regelmatig toch wel een beetje gewicht kwijt raken.

Het was namelijk al lang geleden dat Niels nog eens op de weegschaal was gaan staan en het resultaat verrast hem een beetje. “Ze zeggen weleens dat een drukke periode op iemand kan wegen. Wel, bij mij mag je dat letterlijk nemen.”

Niels wil fit zijn voor zijn volgende optredens en wil onmiddellijk actie ondernemen. Want ook voor hem is het verliezen van kilo’s niet zo gemakkelijk als het bijkomen als bon vivant. “Dus schakel ik de grote middelen in,” vertelt hij de lezers.

Niels Destadsbader maakt nu al voornemens tot het eiinde van het jaar

Dit is wat hij gaat doen: hij beslist om niet te wachten om zijn goede voornemens pas in het nieuwe jaar te beginnen. “Ik doe het omgekeerd. Vanaf vandaag drink ik geen alcohol meer tot de laatste dag van het jaar.”

En Niels schakelt nog een versnelling hoger: “Om mezelf ertoe aan te zetten om op tijd te gaan sporten, heb ik me net ingeschreven voor de marathon van Wenen. Tegen begin april moet ik dus met gemak 42 kilometer tot een goed einde kunnen brengen.” Niels Destadsbader zou Niels niet zijn als hij er nog een grapje over maakt: “Al zal het me wellicht nog bloed, zweet en tranen kosten. Wenen dus.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.