Programmamaker en zanger Tijs Vanneste wordt verrast door buren: “Hier word ik dus heel warm van, tranen in m’n ogen zelfs”
WVDS
Programmamaker en zanger Tijs Vanneste wordt verrast door buren: “Hier word ik dus heel warm van, tranen in m’n ogen zelfs”
Foto: VTM

Tijs Vanneste is onder meer programmamaker van De Kemping, een programma met een sociaal randje, waarin hij negen werkzoekende jongeren uit de Kempen en Limburg begeleidt bij het opstarten en uitbaten van een camping in Geel.

Maar hij is ook muzikant en zanger. Met het duo Van Echelpoel maakte hij al iconische nummers, maar nu is zijn eerste eigen plaat 'Over De Helft' uit. Het nummer De Kempen bracht Vanneste samen met mede-kempenaar Metejoor al op het podium van Tien Om Te Zien.

Tijs Vanneste wordt verrast door buren

Tijs heeft daarnaast een heel groot hart en dat werd onlangs diep geraakt door zijn buren. “Hier word ik dus heel warm van… tranen in m’n ogen zelfs,” laat Tijs Vanneste weten op Facebook.

Dit is wat er is gebeurd: “Mijn lieve overburen sturen me zonet deze foto met het bericht erbij dat ze het geprobeerd hebben, maar ze weten niet hoe ze deze foto op het internet moeten zetten. Maar dat de plaat heel erg in de smaak valt… ‘zet gij dat er maar op, haha’… het leven: het kan zo schoon zijn", laat Tijs aan zijn volgers weten.

En dat 'in de smaak vallen' neemt de buurman blijkbaar een beetje letterlijk, zoals te zien is op de foto. De buurman van Tijs zit met de plantenhoes van Over De Helft en de plaat klaar ‘om op te eten’. Zalig grappig.

Meer nieuws

Meer nieuws

.