Horrorfilm op Netflix doet 8 vrienden vrezen voor hun leven en weet kijkers te verrassen: Mis hem niet
WVDS
Horrorfilm op Netflix doet 8 vrienden vrezen voor hun leven en weet kijkers te verrassen: Mis hem niet
Foto: Netflix

Sinds 25 augustus is een gloednieuw griezelig horrorverhaal van start gegaan op Netflix. Een groep van 8 vrienden moet vrezen voor hun leven.

El Club de Los Lectores Criminales of Killer Book Club is een Spaanse horrorfilm die op Netflix te zien is. De film gaat over een groep studenten die een boekenclub hebben waar ze horrorliteratuur bespreken. 

Ze zijn allemaal fans van het genre en willen zelf ook schrijvers worden. Ze raken betrokken bij een dodelijk ongeluk. 

Een jaar later ontvangen ze een mysterieus bericht van een anonieme schrijver, die beweert dat hij hun geheim kent en dat hij een roman over hen heeft geschreven. 

De roman heet “El Club de Los Lectores Criminales” en is een bloederig verhaal waarin de vrienden een voor een worden vermoord door een clown. De vrienden proberen te achterhalen wie de schrijver is en wat zijn motieven zijn, terwijl ze ook proberen te overleven.

De hoofdrolspelers in Killer Book Club zijn Veki Velilla, Álvaro Mel, Priscilla Delgado en Iván Pellicer. De film is gebaseerd op de gelijknamige roman van Carlos García Miranda. De film wordt door kijkers eerder met gemengde gevoelens onthaald.

“Een slechte kopie van Scream en I Know What You Did Last Summer. De personages zijn irritant, de plot is voorspelbaar en de clown is niet eng.”

“Een leuke slasher met een goed tempo en een paar verrassingen. Het is geen meesterwerk, maar het is vermakelijk en heeft een goede cast.” 

“Een verfrissende film die speelt met de conventies van het genre. De film heeft humor, spanning en een interessant mysterie. De clown is creepy en de twist is goed bedacht.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.