Nieuwe nummer 1 spionagefilm op Netflix met Gal Gadot verbluft kijkers: “Geweldige film”
WVDS
Nieuwe nummer 1 spionagefilm op Netflix met Gal Gadot verbluft kijkers: “Geweldige film”
Foto: Netflix

Op 11 augustus verscheen een nieuwe twee uur durende film op Netflix. Hij kaapte onmiddellijk de eerste plaats weg in de Netflix top 10.

Massaal veel leden van Netflix zijn benieuwd naar deze actiethriller genaamd ‘Heart of Stone’.  

In de spionagefilm  ‘Heart of Stone’ volgen we Rachel Stone (Gal Gadot), die werkt als computertechnicus. Maar dat is in feite een dekmantel voor haar eigenlijke werk als undercoveragent voor Charter, een geheim wereldwijd spionagenetwerk.

Wanneer ze te maken krijgen met een mysterieuze hacker (Matthias Schweighöfer), moet Rechel in actie komen. De hacker wil het geheime wapen van Charter bemachtigen dat ‘Heart’ wordt genoemd en cruciaal is voor de werking van Charter. 

De cast kan twee grote namen als hoofdrolspelers naar voor schuiven: Gal Gadot en Jamie Dornan. Daarnaast zijn ook Matthias Schweighöfer, Sophie Okonedo, Jon Kortajarena, Enzo Cilenti en Alia Bhatt te zien in belangrijke bijrollen.

Kijkers zijn in de wolken met deze film: “Ik ben net klaar met kijken. UITSTEKEND! SPANNEND! BRILJANT! Ik kijk uit naar meer! Vervolgen? Series?”

"Geweldige film! Als de geheime dienst van James Bond met pensioen stuurt en hem vervangt door een vrouwelijke agent, dan is Gal Gadot mijn eerste keuze. Ze zal een geweldige dubbel O-agent zijn."

Maar als er kritiek klinkt online gaat het veelal over het scenario van de film. "Nu aan het kijken tot nu toe niet onder de indruk. Verhaal is slap, plot is waardeloos."

"Dit zou wel eens een van de domste films ooit kunnen zijn. Dat is geen overdrijving. Gewoon verschrikkelijk. Ik weet niet eens wat het plot zou moeten zijn!!!"

Meer nieuws

Meer nieuws

.