Laura Tesoro neemt belangrijk besluit nadat ze werd opgenomen in ziekenhuis
PMN
Laura Tesoro neemt belangrijk besluit nadat ze werd opgenomen in ziekenhuis
Foto: Photonews

Laura Tesoro werd in februari opgenomen in het ziekenhuis. Het ging op dat moment niet goed met haar. De zangeres heeft een belangrijk besluit genomen.

Laura was op een punt gekomen dat het écht niet meer ging. “Ik was op een punt waarop ik wist dat het niet goed ging met mij en dat ik gewoon even moest volhouden,” vertelt ze in de documentaire ‘Meer dan een droom’. “Maar mijn lichaam zei ‘stop’.”

Laura belde haar boezemvriendin Ellen. “Ik vertelde haar dat ik die dag twee keer was flauwgevallen en dat ik met de ambulance werd afgevoerd naar het ziekenhuis. Ik lag blijkbaar te rillen en te schokken.”

De dokters onderzochten Laura helemaal. “Ze hebben me in het ziekenhuis binnenstebuiten gekeerd. Maar ze vonden niks. Ik ben nog nooit zo de controle over mezelf verloren en ik heb nog nooit zo’n angst gehad. Er kwam toen ook net een einde aan mijn relatie.”

De hele situatie heeft Laura wel een besluit doen nemen. “Ik ga nu veel bewuster om met hoe ik me voel en waar ik nood aan heb. Even stilstaan en mezelf afvragen: voel ik me eigenlijk oké?"

“Ik leef aan 200 per uur en ik blijf natuurlijk wie ik ben, maar ik moet, zoals iedereen, mijn grenzen meer bewaken en op tijd rust pakken. Zodat ik niet weer voor een verrassing kom te staan als mijn lichaam ineens zegt: ‘Nu is het genoeg’.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.