Lindsey Pfaff heel blij nu dochter Fay opnieuw thuis is: “Eindelijk”
WVDS
Lindsey Pfaff heel blij nu dochter Fay opnieuw thuis is: “Eindelijk”
Foto: Photonews

Lindsey Pfaff is de jongste dochter van Jean-Marie Pfaff en Carmen. Ze heeft samen met haar man Dave twee kinderen: Fay en Bruce.

Meestal is Lindsey degene die het meest uit de spotlights blijft. Haar zussen Kelly en Debby Pfaff daarentegen houden er af en toe van om opgemerkt te worden. Zo heeft Kelly met manlief Sam Gooris en hun kinderen een reisprogramma op televisie.

De laatste tijd kwam ook Debby, samen met haar zonen, in de belangstelling nu zij een modellencarrière zijn begonnen. Dat het huwelijk van Debby met Nicolas op de klippen is gelopen, is ook een tijdje nieuws geweest.

Lindsey Pfaff heeft dochter Fay twee maanden moeten missen

Maar af en toe laat Lindsey ook weten wat er in haar gezin omgaat. Nu deelt ze een post over haar dochter Fay, die ze een hele tijd heeft moeten missen. “Mijn poppemieke is eindelijk terug thuis na 2 maanden taallessen in Spanje”, schrijft ze.

Haar volgers zijn het erover eens: “Wat een knapperd. Fay, een beauty ben je", “Wat een knappe dochter! Helemaal haar mama!” of “Helemaal de moeder, als twee druppels water”.

    Dit bericht op Instagram bekijken           

Een bericht gedeeld door Lyn Pfaff (@lynpfaff)

Meer nieuws

Meer nieuws

.