Ondanks moeilijke periode, Gunther Levi en Charlotte hebben samen een waanzinnige prestatie geleverd: “We did it!”
WVDS
Ondanks moeilijke periode, Gunther Levi en Charlotte hebben samen een waanzinnige prestatie geleverd: “We did it!”
Foto: Instagram @guntherlevi

Gunther Levi en zijn partner Charlotte laten ons al enige tijd meegenieten van een avontuur waaraan ze begonnen zijn in Nepal. Ze hebben samen de top van een berg bereikt.

Gunther Levi en Charlotte zijn al vijftien jaar samen. Begin september kwamen berichten naar buiten over een stormachtige situatie tussen hen. Gunther zei toen zelf aan Dag Allemaal: "We doen er alles aan om uit dat onweer te komen.”

"Wij zijn niet gescheiden en ik ben ervan overtuigd dat alles weer in zijn plooi zal vallen. Zij ook trouwens. Maar momenteel is de situatie wat ze is." Blijkbaar blijft het koppel werken aan hun relatie, want ze ondernemen nu de tocht ook samen.

Ze zijn al een 6 of 7 dagen aan het klimmen en nu is het zover. “De top bereikt van de Gokyo Ri. Een hoogte van 5.357 meter. We did it!”, schrijft Gunther Levi bij een mooie foto van hen beiden op de top.

Daarna worden ze met een helicopter naar Kathmandu gebracht, maar in die foto zien heel wat fans van de zanger toch gelijkenissen met wereldster Tom Cruise.

Screenprint Gunther Levi
Instagram @guntherlevi

Meer nieuws

Meer nieuws

.