Yolanthe Cabau zet schouders onder wel heel bijzonder project van zus: “Ik ben zo enorm trots op jou!”
WVDS
Yolanthe Cabau zet schouders onder wel heel bijzonder project van zus: “Ik ben zo enorm trots op jou!”
Foto: Instagram @yolanthecabau

Actrice Yolanthe Cabau komt uit een heel groot gezin met acht zussen en vier broers. Een van haar zussen heeft nu haar eerste boek uitgebracht.

Haar zus Deborah Cabau stelde haar eerste boek voor tijdens een boekvoorstelling in een planetarium. Meteen al een bijzondere locatie, maar een die volledig gerelateerd is aan het boek.

Want deze keer is het geen gewone roman of voedings- of dieetboek, die tegenwoordig heel hip zijn. Het is “The Holy Grail voor Bedrijfsalchemisten," lezen we op het Instagram-verhaal van Yolanthe.

Zus van Yolanthe Cabau brengt wel heel bijzonder boek uit

Zus Deborah is gefascineerd door de kosmos, en dit boek zou bedrijfsmensen kunnen helpen bij het maken van keuzes om succesvoller te worden. Yolanthe staat met haar zus op het podium en heeft mooie woorden.

“Lieve Deb, ik ben zo enorm trots op jou! En zo dankbaar dat ik zo'n geweldig lieve, sterke, intelligente en mooie zus heb met ballen! Ik hou van jou tot de maan, de sterren, de hele kosmos en terug.” Wie een boek wil bemachtigen, moet snel zijn, want er zijn er maar 1008.

Schermafbeelding 2024-10-27 093724 (1).jpg
Schermafbeelding 2024-10-27 093747 (2).jpg
Schermafbeelding 2024-10-27 093826 (1).jpg

Meer nieuws

Meer nieuws

.