Na uitspraak van Laura Tesoro over 'verlieslatende hobby': Zanger Maksim Stojanac bekijkt het anders
WVDS
Na uitspraak van Laura Tesoro over 'verlieslatende hobby': Zanger Maksim Stojanac bekijkt het anders
Foto: Instagram @maksimstojanac

De documentaire van zangeres Laura Tesoro over de muziekindustrie, waarin ze aangeeft dat het haar financieel niet voldoende oplevert, kan rekenen op gemengde reacties.

Laura omschrijft haar carrière als zangeres als ‘een verlieslatende hobby’. Sommige reacties, ook van andere artiesten, zijn dat Laura nog kan rekenen op schermtijd door haar presentatiewerk en televisieprojecten. Maar je moet hits scoren om zalen te laten vollopen, en dat is niet makkelijk, geeft Laura ook nog aan.

"Ik heb verschrikkelijke jobs in mijn leven gedaan", Maksim Stojanac

Ook Vlaamse zanger Maksim Stojanac werd over het onderwerp aangesproken in De Zevende Dag. “Ik heb de docu gezien en ik vind het een heel mooie documentaire”, zegt Maksim erover.

“Laura heeft het grotendeels over hoe zwaar muziek maken in het algemeen is. En daar komt bij haar nog bij dat ze er iets minder aan verdient. Ik snap dat dat voor haar heel moeilijk is. Dat is haar parcours en dat heeft ze heel mooi uitgelegd.”

“Maar ik heb zoveel verschrikkelijke jobs in mijn leven gedaan”, vertelt Maksim nog in de studio. “Dat ik van mijn hobby mijn job heb kunnen maken, dat is al het grootste cadeau dat ik kan hebben in mijn leven.” Op de vraag of Maksim ook kan leven van zijn muziek, antwoordt hij eerlijk: “Voorlopig nog wel”.

Meer nieuws

Meer nieuws

.