Kat Kerkhofs deelt super schattige beelden van zoontje Ciro: “Zo blij”
WVDS
Kat Kerkhofs deelt super schattige beelden van zoontje Ciro: “Zo blij”
Foto: Photonews

Kat Kerkhofs en Dries Mertens trouwden in juni 2015. Ze hebben lange tijd gewacht met het krijgen van een kindje, maar ondertussen is hun zoontje Ciro al 2,5 jaar oud.

Door de voetbalcarrière verblijven ze al heel wat jaren in het buitenland. Eerst in Italië en nu in Turkije, waar het gezin het enorm naar zijn zin heeft. Kat kan bijna al haar tijd besteden aan haar gezin, familie en vrienden.

Dries heeft er nog een jaartje bij gedaan bij Galatasaray. Wanneer Dries zal beslissen om te stoppen met voetbal, laat Kat dat volledig aan haar man over.

Ciro steelt ook al de show met de bal aan zijn voetje op voetbalveld: "Zo blij"

Ondertussen hebben ze een zoontje van 2,5 jaar, Ciro, en die wordt ook door de clubs waar Dries speelt op handen gedragen. En zo te zien valt de appel niet ver van de boom, want Kat laat zaterdag enkele heel leuke beelden zien aan haar volgers.

“Omdat Ciro elke dag vraagt om op een voetbalveld te spelen, liet Barça Academy hem een keer meedoen”, schrijft Kat bij de foto van een heel blije Ciro. Hij staat duidelijk zijn mannetje al op het veld en jaagt de bal vooruit. "Zo blij", schrijft Kat bij een heel blije Ciro. De volgende generatie staat al klaar!

Schermafbeelding 2024-10-27 082946 (1).jpg
Schermafbeelding 2024-10-27 083013 (1).jpg
Schermafbeelding 2024-10-27 083035 (1).jpg

Meer nieuws

Meer nieuws

.