Kijkers vinden het niet kunnen wat VTM doet met Feniks uit The Masked Singer
WVDS
Kijkers vinden het niet kunnen wat VTM doet met Feniks uit The Masked Singer
Foto: VTM

Tijdens de laatste uitzending van The Masked Singer was er een primeur, want voor het eerst kregen de kijkers niet één, maar twee ontmaskeringen voorgeschoteld.

De eerste kop ging er al af in de eerste vijf minuten. De gespierde superhero Eekhoorn was niemand minder dan topwielrenner Wout Van Aert. Uit de smakelijke Dame Blanche verscheen Zita Wauters. Natuurlijk werden er die avond nog enkele fantastische performances neergezet op het podium van The Masked Singer. Een daarvan was in de vorm van Feniks, die echt heeft laten horen wat hij met zijn stem kan.

Veel volgers zijn 1000% zeker wie er in het pak van Feniks zit

Daarnaast zijn heel wat fans maar liefst 1000% zeker wie er verscholen zit in het pak van de machtige Feniks. “Ik hoop dat hij wint... want het is een megaknap kostuum... en iedereen weet ondertussen dat het Gustaph is. Voor mij de winnaar.”

Maar de kijkers vinden omdat iedereen erop gokt dat Gustaph in het pak zit, hij ontmaskerd moet worden: “Gustaph moet eruit, iedereen weet het,” “Zo’n opgezet spel. Tuurlijk weten ze wie erin zit, maar houden ze sommigen erin. Het gaat niet om het mooiste pak of de zang, maar toch om zo lang mogelijk niet herkend te worden?”, lezen we online.

Sommige kijkers vinden het niet geloofwaardig dat de speurders niet op de naam van Gustaph komen en hij daardoor langer in het programma kan blijven. “Het kan toch niet zijn dat de speurders nooit aan de naam van Gustaph denken, terwijl iedereen op Facebook en TikTok het direct juist heeft! Het spel wordt niet eerlijk gespeeld.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.