Fans van Frans Bauer smelten als ze foto zien van zijn lieve huisgenoot: “Ze wil er altijd bij zijn”
WVDS
Fans van Frans Bauer smelten als ze foto zien van zijn lieve huisgenoot: “Ze wil er altijd bij zijn”
Foto: Instagram @fransbauer

De Nederlandse zanger Frans Bauer heeft het vorige weekend in de Rotterdamse Ahoy een tweetal concerten gegeven. De zanger kreeg na afloop uitsluitend complimenten voor zijn gezellige concertavonden.

Natuurlijk stroomden de volgende dagen heel wat foto’s en beelden terug naar Frans Bauer van fans die heel dankbaar waren voor zo’n fijne muziekavond.

Frans Bauer kan ook genieten samen met Saar op de bank

Naast enkele gasten stonden onder meer ook zijn zonen Frans Jr. en Christiaan met hun vader op het podium. Frans heeft ervan genoten. Maar ook thuis kan hij niet alleen van zijn gezin genieten, maar ook van zijn lieve huisgenoot Saar.

“Ons Saartje is echt een superlief hondje. Zelfs als ik even op de bank ga liggen, dan wil ze erbij zijn,” laat Frans Bauer op zijn Instagram weten. Daarbij deelt hij een superschattige foto van de bruine krullebol die bij Frans op de bank ligt.

“Een schatje (de hond)”, “Dat wil toch iedereen, Frans”, “Lekker samen een beetje uitrusten”, “Onvoorwaardelijke liefde dat geven honden” of “Lief hoor”, zijn maar enkele van de vele reacties die fans van Frans Bauer met hem delen op het bericht.

    Dit bericht op Instagram bekijken           

Een bericht gedeeld door Frans Bauer (@fransbauer)

Meer nieuws

Meer nieuws

.