Charlotte Sieben laat zich al uit over de climax in ‘Familie’: “Zelf aan het blèten toen ik het scenario las"
PMN
Charlotte Sieben laat zich al uit over de climax in ‘Familie’: “Zelf aan het blèten toen ik het scenario las"
Foto: VTM

Charlotte Sieben speelt intussen al drie jaar mee in ‘Familie’. Ze vertolkt de rol van Louise. We gaan voor Louise zo stilaan naar een climax.

Joris is de vader van Louise. Zij weet dat zelf nog niet. “Louise heeft niet snel iets door en dat zal ook zo zijn wat haar relatie met Joris betreft,” citeert TV-Familie Charlotte Sieben in de ‘Familie’-podcast.

“Binnenkort bereikt hun relatie wel een dramatisch eindpunt. Toen ik het scenario las en begreep wat er ging gebeuren, was ik aan het blèten. Het einde is echt crazy bananas. De apotheose is keigoed. Jan Sobrie, die de rol van Joris speelt, en ik hebben zelf mee aan deze plot geschreven.”

“We hadden onze eigen inbreng; logisch, want in de aanloop naar deze apotheose hadden we al veel scènes samen gespeeld, waar we ook over gepraat hebben. Zo wisten we beter hoe we die zouden spelen en waarom.”

“Ik kijk zo uit naar het moment waarop de kijker het eindpunt in de relatie tussen Louise en Joris zal zien. Ook de locatie van die climax wordt heel bijzonder, want dat zal niet in de vertrouwde tv-studio in Lint zijn. En ook daar zit een heel mooi idee achter…”

Meer nieuws

Meer nieuws

.