‘Familie’ - actrice Charlotte Sieben schept duidelijkheid: “Of ik klaar ben om mama te worden?”
PMN
‘Familie’ - actrice Charlotte Sieben schept duidelijkheid: “Of ik klaar ben om mama te worden?”
Foto: VTM

Charlotte Sieben speelt in ‘Familie’ de rol van Louise. Ze is uitgegroeid tot een belangrijk personage in de soap. Intussen zoekt Charlotte haar weg in het echte leven.

Charlotte Sieben praat in de soapspecial van Dag Allemaal over het idee om mama te worden. Ze is daar heel duidelijk over: “Ik voel me nog niet klaar voor het ouderschap”, merkt de actrice op.

“Het ouderschap is een grote verantwoordelijkheid die veel tijd en aandacht vereist. Ik bevind me nu nog niet in die levensfase, en mijn netwerk evenmin.”

Charlotte zit ook nog iets dwars over dat onderwerp. “Bovendien vind ik het een achterhaalde opvatting dat de samenleving van vrouwen verwacht dat ze moeder worden.”

Charlotte Sieben zegt nog niet klaar te zijn voor het ouderschap

“Ik vind het juist positief dat er meer ruimte is voor vrouwen om hun eigen pad te kiezen, of dat nu gericht is op carrière, reizen, persoonlijke groei of andere vormen van zelfontplooiing.”

“Ik woon momenteel samen met drie vriendinnen en ben er mentaal nog niet klaar voor om een kind te hebben. Eerst moeten mijn kamerplanten overleven voordat ik mezelf een kind toevertrouw.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.