Ondanks twijfels gaan Véronique De Kock en zoon Sébastien zwaar avontuur aan: “Ik heb nog nooit in mijn leven gelift”
WVDS
Ondanks twijfels gaan Véronique De Kock en zoon Sébastien zwaar avontuur aan: “Ik heb nog nooit in mijn leven gelift”
Foto: VTM

Marc Coucke, Véronique De Kock, Bruno Vanden Broecke en Francesco Planckaert vertrekken op de roadtrip van hun leven in Ver Van Huis. Een nieuw VTM-programma, en ze doen dit niet alleen, maar met één van hun kinderen.

Een van de namen die je eerlijk gezegd het minst verwacht deel te nemen aan zo’n avontuur, is toch wel die van Véronique De Kock. Als ex-Miss België verwacht je niet dat deze dame het lang zal volhouden zonder geld en luxe op een roadtrip.

Véronique De Kock gaat in het programma, dat vanaf dinsdag 12 november op tv te zien zal zijn, samen met haar zoon Sébastien op pad. Ze worden 2500 kilometer van huis gedropt. De route naar huis is opgedeeld in zes etappes, waarbij elk duo zo snel mogelijk moet inchecken bij verschillende checkpoints.

Onderweg zijn er geen zekerheden of garanties. De deelnemers moeten hun eigen voedsel vinden, onderdak regelen en liften scoren bij vreemden in onbekende landen. Iets waar Véronique ook een dubbel gevoel over heeft voordat ze aan de tocht begint.

"Quality time met Sébastien" versus "Dat is echt niks voor mij. Ik heb nog nooit in mijn leven gelift", Véronique De Kock

"Toen ze mij vroegen om mee te doen, dacht ik eerst: ‘Say no more, wanneer vertrekken we?!’ Hoe leuk om dit met mijn zoon Sébastien te doen en quality time met hem te beleven voordat hij het huis uitgaat!”

“Maar al snel kwam die andere gedachte: ‘Wacht, wil ik dit echt? Liften door onbekende landen, zonder eten of geld? Dat is echt niks voor mij. Ik heb nog nooit in mijn leven gelift en ik hou graag controle over alles!’”

“Maar ik wist: samen met Sébastien krijgen we dit wel voor elkaar. En dat maakte het juist zo intens en bijzonder. Dit wordt zo’n avontuur om nooit te vergeten. Ik durf te wedden dat we hier over 30 jaar nog steeds over praten!”

Zoon Sébastien reist normaal ook niet op deze manier. “Ik reis heel graag met mijn mama, maar de omstandigheden waren natuurlijk nu wel onverwacht en stressvol. Nieuwe plekken ontdekken, nieuwe mensen leren kennen, allemaal top. Ik wist wel dat het met mijn mama helemaal goed zou komen. Die heeft altijd de coolste ideeën en die blijft doorgaan.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.