Nederlandse Ellemieke Vermolen voelt zich sterker dan ooit en heeft wat te vieren
WVDS
Nederlandse Ellemieke Vermolen voelt zich sterker dan ooit en heeft wat te vieren
Foto: Instagram @ellemieke_vermolen

De Nederlandse Ellemieke Vermolen, in een ver verleden nog de echtgenote van Sergio Herman. Is een bezige bij. Zo deed ze dit jaar mee aan Expeditie Robinson 2024 en schreef ze ondertussen al 5 kookboeken. Vandaag is ze helemaal blij en ze deelt haar vreugde met haar volgers.

Ellemieke is jarig en dat kondigt ze zelf aan op Instagram. Ze wordt 48 jaar en is, zoals ze zelf zegt, helemaal oké, beter zelfs. Ze voelt zich sterker dan ooit.

Ellemieke laat twee foto’s zien. “Van het kleine meisje naar de volwassen vrouw die ik vandaag ben.” Ze voegt ook een levensles toe aan haar bericht: “Als ik mijn jongere zelf één ding zou kunnen zeggen, dan zou het dit zijn: wat er ook gebeurt, alles komt altijd goed. Vertrouw, bid, geloof en laat los.”

"Ik voel me sterker dan ooit", Ellemieke Vermolen nu ze 48 jaar wordt 

Ellemieke viert het leven, geeft ze aan. “Vandaag vier ik mijn 48e verjaardag en ik voel me sterker dan ooit. Ik ben zó dankbaar voor alles en iedereen in mijn leven, voor alle levenslessen en de groei die ik heb doorgemaakt.”

Er waren natuurlijk hindernissen op haar levenspad, maar bovenal is ze dankbaar. “Elke stap, soms met vallen en opstaan, hoe moeilijk het ook was, heeft me gebracht waar ik nu sta. Ik ben echt gelukkig, maar nog meer DANKBAAR. Happy birthday to me!”

    Dit bericht op Instagram bekijken           

Een bericht gedeeld door E L L E M I E K E ♡ ︎ (@ellemieke_vermolen)

Meer nieuws

Meer nieuws

.