Komiek Marc-Marie Huijbregts over zijn huidkankerdiagnose
WVDS
Komiek Marc-Marie Huijbregts over zijn huidkankerdiagnose
Foto: Photonews

De meeste mensen kennen Marc-Marie Huijbregts in België als de komiek die als jurylid zetelde in De slimste mens ter wereld. In Nederland heeft hij een podcast en daarin vertelde hij dat hij onlangs geopereerd is.

In zijn podcast Marc-Marie & Isa Vinden Iets verwonderen Marc-Marie Huijbregts en Isa Hoes zich over alledaagse zaken. Maar in de meest recente aflevering deed Marc-Marie een toch wel heel persoonlijke ontboezeming.

Hij vertelt dat er een tijdje terug huidkanker bij hem geconstateerd werd. Een plekje bij zijn neus lijkt hem verdacht en hij gaat er mee naar de huisarts, die het onderzoekt.

Het resultaat van zijn verdacht plekje blijkt huidkanker

Later, tijdens een vakantie in Portugal, krijgt de komiek het resultaat. Het is huidkanker, maar zijn huisarts stelt hem gerust. "Het is huidkanker, maar daar moet je niet van schrikken, want er is niks aan de hand.”

“Je gaat er niet dood aan, maar het moet er wel uit,” krijgt Marc-Marie Huijbregts te horen. Hij zegt nooit echt ongerust te zijn geweest. "Het is huidkanker, maar het is de allersimpelste vorm", citeert Shownieuws Marc-Marie uit de podcast.

Meer nieuws

Meer nieuws

.