Kijkers dolenthousiast over gasten van Het huis: Fans kijken het meest uit naar verhaal van deze twee BV’s
WVDS
Kijkers dolenthousiast over gasten van Het huis: Fans kijken het meest uit naar verhaal van deze twee BV’s
Foto: VRT

Op vrijdag maakte VRT bekend welke BV’s aan bod zullen komen in het nieuwe seizoen van Het huis. Het is een mix van diverse persoonlijkheden.

Eric Goens nodigt vanaf dinsdag 29 oktober opnieuw acht boeiende en intrigerende bekende Vlamingen uit in het tiende seizoen van Het huis. Zo zullen Bart Kaëll, Ruben Van Gucht, Laura Tesoro, Toby Alderweireld, Arnout Hauben, Barbara Sarafian, Belle Perez en Wesley Sonck in hun ziel laten kijken.

Ondertussen werd er niet gesleuteld aan de succesformule van het populaire programma. De gasten verblijven nog steeds 24 uur lang in het huis. Geen afleidingen, geen partners of kinderen, alleen de confrontatie met hun eigen leven dat de revue passeert.

Programmamaker Eric Goens graaft in het verleden van zijn gasten, reflecteert met hen over het heden en werpt een blik op hun toekomst. Het huis is voor de BV’s een confrontatie met zichzelf, soms keihard of hilarisch grappig, soms ontroerend of verhelderend.

Kijkers dolenthousiast over nieuw seizoen Het huis op VRT

Nu de gasten van deze jubileumeditie bekend zijn, komen ook de eerste reacties binnen van de kijkers en die zijn dolenthousiast over het nieuwe seizoen. “Altijd een mooi programma en Eric Goens heeft een heel aangename stem.”

“Ik kijk er nu al naar uit. Prachtig programma en ook weer leuke gasten!” en “Het Huis is altijd het kijken waard,” lezen we. Kijkers zijn vooral benieuwd naar het persoonlijke verhaal van twee gasten. “Kijk vooral uit naar Arnout,” “Arnout, top,” “Oh yes! Kijk vooral uit naar Arnout en Ruben!” en “Ruben, echt benieuwd om hem beter te leren kennen!”

Meer nieuws

Meer nieuws

.