Siska Schoeters grijpt drastisch in voor 'Zomerhit': "Voel me beter en frisser"
COS
Siska Schoeters grijpt drastisch in voor 'Zomerhit': "Voel me beter en frisser"
Foto: VRT - Damon De Backer

Zaterdag was er de eerste aflevering van 'Zomerhit'. Zes weken op rij bouwen Siska Schoeters en Niels Destadsbader samen met het publiek en de artiesten een feestje in Blankenberge.

Niels Destadsbader presenteert de show voor de tweede keer. Voor Siska Schoeters is het al de vijfde keer. Van 2019 tot en met 2021 presenteerde Siska 'Zomerhit' naast Bart Peeters.

Siska heeft zich op een bijzondere manier voorbereid op haar vijfde 'Zomerhit'. "Het klinkt misschien wat schraal, maar ik ben gestopt met drinken", onthult Siska in De Zondag. "Of toch in de aanloop naar een tv-show."

"Niet dat ik ervoor zo’n zatlap was, maar tijdens zo’n reeks shows streef ik naar nuchterheid. Ik slaap dan beter, waardoor ik me ook beter en frisser voel. Vorig jaar heb ik dat trouwens ook zo gedaan."

Daarnaast zorgt Siska dat ze alles op orde heeft. Ook haar huishouden. "Een ordelijk huis zorgt ook voor een ordelijk hoofd. Als alleenstaande moeder is dat telkens een zotte puzzel om te leggen, maar ik heb alles momenteel prima geregeld."

Meer nieuws

Meer nieuws

.