Na alle kritiek op ‘Sterregem’: Kelly Pfaff deelt haar mening over het programma
PMN
Na alle kritiek op ‘Sterregem’: Kelly Pfaff deelt haar mening over het programma
Foto: Photonews

Woensdagavond kon je bij VTM kijken naar de tweede aflevering van ‘Sterregem’. Er is veel kritiek gekomen op de eerste aflevering. In ‘Sterregem’ doen acteurs bekende Vlamingen na.

Chris Van Espen speelt in ‘Sterregem’ de rol van Sam Gooris. Tine Embrechts kruipt dan weer in de huid van Kelly Pfaff. Die laatste zag het programma en geeft haar mening in Het Laatste Nieuws.

Kelly is heel tevreden over het resultaat. “Er kunnen ons geen betere twee acteurs imiteren”, bedenkt ze zich. “We voelen ons enorm vereerd en zijn grote fans. Het is leuk dat ‘Tegen de sterren op’ in een nieuw jasje wordt gestoken.”

Kelly Pfaff is blij met de imitatie van zichzelf en haar man Sam Gooris in 'Sterregem'

Kelly vindt haar looks ook heel herkenbaar. “Je kunt klagen omdat het niet dichtbij jezelf ligt, maar dat is niet het doel van het programma, het is maar een persiflage”, zegt ze.

“Zo zou ik in het echte leven wel naar Pommelien Thijs bellen om te zeggen dat de stemming niet correct is verlopen, maar anderzijds zou ik me niet voordoen als Camille. Liegen zal ik nooit doen. Maar ik neem het niet persoonlijk. Je mag jezelf niet te serieus nemen. Het draait altijd om overacting.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.