Ruth Beeckmans werd doodziek: “Overgeven, koorts, hoofdpijn,...”
PMN
Ruth Beeckmans werd doodziek: “Overgeven, koorts, hoofdpijn,...”
Foto: VTM

Ruth Beeckmans stelde woensdag voor het eerst haar nieuwe vriend voor. De actrice is mama van twee kinderen. Ruth verloor 2,5 jaar geleden haar partner Gary.

Ruth Beeckmans heeft een drukke zomer achter de rug. Ze was te zien in Plopsaland De Panne in de musical van Sneeuwwitje en in de zomerrevue van Gert Verhulst en James Cooke. Veel rustdagen had ze niet.

De actrice weet echter goed hoe haar ideale rustdag eruitziet. “Als ik een rustdag heb, wil ik gewoon plezier maken met de kindjes, een leuke wandeling maken, een lekker wijntje drinken of afspreken met vrienden,” vertelt ze in Story.

“Maar het kan evengoed zijn dat ik gewoon een hele dag niks doe. Een lege dag in mijn agenda geeft rust in mijn hoofd. Niets moet, alles mag. Zalig!”

Ruth Beeckmans werd afgelopen zomer doodziek op reis naar Frankrijk

Op vakantie ging het voor Ruth helemaal mis. “Al hoop ik één ding: dat ik niet ziek word. Aan het einde van de drukke zomer had ik één week vrij en ben ik met Charlie-Sue en Cobey-Mae op reis geweest naar Frankrijk.”

“Na anderhalve dag werd ik doodziek. Overgeven, koorts, hoofdpijn... Decompressie heet dat. Gelukkig waren mijn schoonouders erbij, en zo hebben de kinderen toch nog een leuke vakantie gehad.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.