Opdracht voor Karen Damen nu haar ex-man samen is met Valerie De Booser: “Is nu cruciaal”
PMN
Opdracht voor Karen Damen nu haar ex-man samen is met Valerie De Booser: “Is nu cruciaal”
Foto: Photonews

Karen Damen trekt door Vlaanderen met haar onewomanshow. Voor zover bekend is ze nog steeds vrijgezel. Ze is gescheiden van Anthony Van der Wee.

Karen Damen en Anthony Van der Wee hebben samen een zoon, Sky. Intussen heeft Anthony nieuw liefdesgeluk gevonden bij Valerie De Booser. Dat brengt ook voor Karen een verandering met zich mee.

Relatietherapeute Sarah Hertens benadrukt in TV-Familie dat Karen en Anthony met elkaar moeten blijven praten. “Voor een ex-partner is het altijd even schrikken als er plots een nieuwe persoon in het leven van je kind verschijnt.”

“Dat vraagt om aanpassing. Daarom is het cruciaal dat ouders open communiceren en elkaar met respect en mildheid behandelen, zodat ze samen in het belang van het kind handelen.”

Relatietherapeute zegt dat het cruciaal is dat Karen en Anthony open moeten communiceren en elkaar met mildheid moeten behandelen

Dat Karen net nu een onewomanshow heeft, is volgens Sarah wel te begrijpen. “Na een breuk zie je vaak dat mensen zich op hun carrière storten. Het is een manier om zichzelf te vinden en nieuwe uitdagingen aan te gaan."

"Ze grijpen vaak de kans om andere dingen te doen die ze altijd al wilden doen, maar waar ze eerder geen tijd of ruimte voor hadden. Toch komt vroeg of laat het verlangen naar de liefde weer naar boven. Ik wens Karen alle liefdesgeluk toe!”

Meer nieuws

Meer nieuws

.