Maxime Meiland heeft slecht nieuws voor haar fans: "Wil uit deze wereld stappen"
LHX
Maxime Meiland heeft slecht nieuws voor haar fans: "Wil uit deze wereld stappen"
Foto: Instagram @maximemeiland

In de podcast 'Maximes Mini Misdaad' bespreekt Maxime Meiland met haar twee beste vriendinnen gênante misdaden van hun luisteraars. Ze praat er ook regelmatig over haar privéleven.

In de recentste aflevering van 'Maximes Mini Misdaad' doet Maxime Meiland een trieste onthulling over het wereldje van de BN'ers. Ze vertelt over een lunch met allemaal modellen, waarbij ze vorige week aanwezig was.

"Dan denk ik: nou, ik zou ook wel wat dunner willen zijn", zegt ze. Ze moet toegeven dat ze regelmatig worstelt met de druk om er perfect uit te zien. "Het gaat toch een beetje in je hoofd zitten."

Gelukkig kan ze het uiteindelijk altijd relativeren, maar ze onthult dat ze om die reden eigenlijk genoeg heeft van haar showbizzleven. "Als ik dan een paar dagen thuis ben, ebt dat weer weg, maar het is precies waarom ik eigenlijk uit deze wereld wil stappen", klinkt het. 

Of ze dat ook effectief zal doen, is uiteraard de vraag. Voorlopig is ze nog te zien in 'Chateau Meiland', is ze erg actief op sociale media én maakt ze uiteraard haar podcast. Of ze al die bronnen van inkomst wil laten vallen, valt nog af te wachten.

Meer nieuws

Meer nieuws

.