Aaron Blommaert heeft prachtige woorden voor Laura Tesoro
LHX
Aaron Blommaert heeft prachtige woorden voor Laura Tesoro
Foto: VTM

In de nieuwe documentaire 'Meer dan een droom' legt Laura Tesoro haar ziel bloot. Ze toont er de keerzijde van haar muzikale carrière.

Laura Tesoro is vaak op televisie te zien, maar haar grootste passie is muziek. Helaas verloopt die carrière niet altijd zoals gehoopt: het wordt steeds moeilijker om er haar brood mee te verdienen.

In 'Meer dan een droom' toont ze haar kwetsbare kant. Achter de schermen voert ze namelijk een bikkelharde strijd om van haar muziek een volwaardige job te maken. Aan de hand van eerlijke getuigenissen toont ze hoe dun de grens tussen succes en opgeven soms kan zijn.

Het is voor haar erg spannend om dat alles met het grote publiek te delen, maar van haar showbizzcollega's krijgt ze enorm veel steun. "Sterke artieste, collega, maar vooral vriendin: ik ben trots op u", reageert haar 'Tien Om Te Zien'-medepresentator Aaron Blommaert op het nieuws. Zo lief!

"Trots", klinkt het ook bij Nono Wauters. "Zoveel respect voor hoe echt je bent, in alle kanten van je leven", schrijft Milo Meskens. "You do you! En dat doe je goed, meid!", vindt Riadh Bahri. 

Meer nieuws

Meer nieuws

.