Moeder van Laura Tesoro doet heftige getuigenis: "Iemand moest ingrijpen"
LHX
Moeder van Laura Tesoro doet heftige getuigenis: "Iemand moest ingrijpen"
Foto: VTM

In haar nieuwe documentaire 'Meer dan een droom' is Laura Tesoro bijzonder openhartig over de keerzijde van haar muzikale carrière. Ook haar moeder komt aan het woord.

Het lijkt misschien alsof Laura Tesoro een makkelijk leventje leidt, maar in werkelijkheid moet ze elke dag knokken voor haar muziekcarrière. Dat dat een impact heeft op haar (mentale) gezondheid, is dan ook geen wonder.

In 'Meer dan een droom' vertelt Laura onder andere over de periode waarin ze ons land vertegenwoordigde op het Songfestival. Ze stond toen onder meer op de cover van TV-Familie, met allemaal foto's en opmerkingen over haar gewicht.

"Het is zo erg dat dat op een voorpagina verschijnt en dat iedereen dat ziet, en dat er niemand vraagt: 'Gaat het eigenlijk met je?'", getuigt ze.

Ook haar moeder had het in die tijd zwaar. "Ik heb haar zien breken op een bepaald moment", vertelt zij, haar tranen verbijtend. "En ik kon niks doen. Dat was echt moeilijk."

"Het enige wat ik op dat moment gezegd heb is: 'En nu wil ik dat iedereen de kamer uit gaat. Laura moet slapen.'" De volgende ochtend had Laura heel vroeg een interview, maar ook dat besloot ze af te zeggen.

"Laura vond dat vervelend, maar iemand moest ingrijpen", beseft ze. Achteraf is de zangeres haar wél erg dankbaar. "Ik was heel blij dat mijn mama daar was. Ik heb heel veel aan haar gehad", klinkt het bij haar.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door VTM (@vtm.be)

Meer nieuws

Meer nieuws

.