Probleem voor Jonas en Britt in 'Blind Getrouwd': "Britt kan daar niet echt mee om"
LHX
Probleem voor Jonas en Britt in 'Blind Getrouwd': "Britt kan daar niet echt mee om"
Foto: VTM

Tussen Jonas en Britt zat het van in het begin van 'Blind Getrouwd' al helemaal goed. Ze aarzelen niet om affectie te tonen en Jonas heeft zelfs al toegegeven dat hij gevoelens heeft voor Britt.

Tot de 'Blind Gertrouwd'-aflevering van deze week liep alles op rolletjes bij Jonas en Britt. Er werd heel wat gekust en geknuffeld. Deze week vertelt Britt plots echter dat ze wat afstand wilt nemen.

Ze is namelijk bang dat ze zich heeft laten meeslepen door Jonas' fysieke toenadering, zonder echt iets te voelen. Ze wil niet de verkeerde signalen even en besluit het daarom even wat rustiger aan te doen.

Gelukkig hebben de twee het het kunnen uitpraten. Jonas begrijpt haar volledig en respecteert haar keuze dan ook. Wat voor impact die uiteindelijk op hun 'Blind Getrouwd'-experiment zal hebben, is nog af te wachten...

Eén ding is zeker: er staat het koppel nóg een heuse uitdaging te wachten. Gaan samenwonen na de huwelijksreis zal heel wat planning en organisatie vergen, maar dat is niet Britts sterkste kant.

"Britt kan daar niet echt mee om", lacht Jonas in TV-Familie. "Zij laat alles liever op haar afkomen. Maar ja, als je mensen wil zien of dingen wil doen, moet je soms gewoon afspraken maken." Dat belooft...

Meer nieuws

Meer nieuws

.