Kijkers van 'Thuis' hebben er genoeg van: "We houden het voor bekeken"
LHX
Kijkers van 'Thuis' hebben er genoeg van: "We houden het voor bekeken"
Foto: VRT1

Sinds maandag is er in 'Thuis' een gloednieuw personage te zien. Adam wordt gespeeld door Jasper Heyman.

Adam is dj, een sociale jongen die graag met zijn uiterlijk experimenteert. Het is Niels (gespeeld door Wannes Lacroix) die hem op een dag mee naar huis neemt. Aangezien hij al in de begingeneriek te zien is, lijkt het erop dat hij deel wordt van de vaste cast.

Adam is niet het enige nieuwe personage dat de laatste tijd in 'Thuis' zijn intrede heeft gedaan. Ook Lyn (gespeeld door Kim Van Oncen), Anna (gespeeld door Evelien Van Hamme) en Rami (gespeeld door Begi Memeti) zijn enkele andere nieuwe gezichten. En dan is er uiteraard nog Koen Debie, die sinds kort de rol van Robin voor zijn rekening neemt.

Niet alle kijkers van 'Thuis' zijn blij met al die vernieuwing. Op het nieuws van Adams intrede reageren ze opvallend negatief.

"'Thuis' mag bijna van naam veranderen, want het voelt hoe langer hoe minder als thuis", klagen ze op sociale media. "Mijn vrouw en ik haken af, we houden het voor bekeken. Het is meer iets voor Ketnet geworden."

"Ik heb altijd heel erg genoten van 'Thuis', maar het is nu meer voor jongeren", klinkt het ook. "Altijd nieuwe gezichten. Niet meer tof." "De zin om te kijken is er niet meer, het is nu aan de volgende generatie."

Toch zijn er ook veel kijkers die wél blij zijn met Adam. "Welkom", schrijven die. "Leuke kerel." "Goed zo, wat nieuw volk." "Ik vind het tof om te zien, de liefde tussen twee personen."

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Nergens beter dan THUIS (@thuistv)

Meer nieuws

Meer nieuws

.