Het wordt Ruben Van Gucht te veel: "Heb het er helemaal mee gehad"
LHX
Het wordt Ruben Van Gucht te veel: "Heb het er helemaal mee gehad"
Foto: Instagram@rvangucht

De Radio2-ochtendshow van Peter Van de Veire heeft een bijzondere rubriek. In 'Mijn gedacht' brengt een gast een stelling mee waarover gediscussieerd kan worden.

Vandaag is het in 'Mijn gedacht' de beurt aan Ruben Van Gucht. Hij wil van de gelegenheid gebruikmaken om komaf te maken met een vervelende trend.

"Bemoei je met je eigen zaken", is zijn stelling. "Ik heb het er helemaal mee gehad, met al die moeials." Daarmee bedoelt hij uiteraard iedereen die commentaar heeft op hem en andere (al dan niet bekende) mensen.

"Als het de maatschappij aanbelangt, mag je uiteraard een mening hebben", verduidelijkt hij. "Maar als het gaat over privézaken – en ik denk dat ik spreek voor iedereen in Vlaanderen: bemoei je met je eigen zaken."

Het is niet zo dat hij wakker ligt van alle roddels over hem. "Maar dat wil niet zeggen dat mensen daarom het idee moeten hebben dat er een totale vrijgeleide is om alles te zeggen."

"Wat een triestig figuur is deze man. Op de Olympische Spelen was hij er toch met een andere vrouw? Blijkbaar kan dat allemaal", is een zure reactie die hij onlangs nog gekregen heeft. "Ja, dat kan allemaal. Het is mijn leven", reageert Ruben erop.

Dat mensen een mening hebben over zijn werk bij de VRT, vindt hij helemaal oké. "Maar dit gaat niet over mijn job. Ik mag nog een privéleven hebben, hé."

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Goeiemorgen Morgen! (@goeiemorgen.morgen)

Meer nieuws

Meer nieuws

.