Jonas uit 'Blind Getrouwd' geeft fout toe: "Te snel gegaan"
LHX
Jonas uit 'Blind Getrouwd' geeft fout toe: "Te snel gegaan"
Foto: VTM

Bij Britt en Jonas lijkt het in 'Blind Getrouwd' van in het begin al helemaal goed te zitten. In de laatste aflevering bleek er echter plots een haar in de boter te zitten.

Jonas en Britt leken dé match van het jaar te zijn in 'Blind Getrouwd'. Er werd al snel gekust en geknuffeld, en al tijdens de huwelijksreis vertelde Jonas dat hij gevoelens had voor zijn kersverse vrouw.

Bij Britt blijken die gevoelens echter wat langzamer te komen. In de van deze week lijkt het erop dat de twee opeens een stapje terug zetten. Britt ziet in in dat ze zich heeft laten meeslepen door de fysieke toenaderingen van Jonas. Daarom besluit ze om een beetje afstand te nemen, zodat ze hem geen misleidende signalen geeft.

Voor Jonas is dat even schrikken, maar al bij al is hij blij met Britts eerlijkheid. "We hadden allicht iets meer tijd moeten nemen om alles rustig op te bouwen, maar op dat eigenste moment voelde het goed", vertelt hij aan TV-Familie.

Hij noemt het een "verschil in liefdestaal" en geeft toe dat hij waarschijnlijk te snel het fysieke contact heeft opgezocht. Dat leek hem geen probleem, aangezien Britt zelf ook best fysiek was.

"Ik associeer aanhankelijkheid met gevoelens van verliefdheid. Maar daar ben ik allicht iets te snel in gegaan. Achteraf gezien hadden we het misschien beter rustiger aan gedaan."

Meer nieuws

Meer nieuws

.