Chris Van Tongelen wil iets kwijt over zijn collega Gunther Levi: "Jammer"
LHX
Chris Van Tongelen wil iets kwijt over zijn collega Gunther Levi: "Jammer"
Foto: Photonews

In de gemeenteraadsverkiezingen waren er heel wat bekende Vlamingen die opkwamen in hun gemeentes. Chris Van Tongelen en Gunther Levi waren daar twee van.

In zijn thuisgemeente Putte is Chris Van Tongelen erin geslaagd om een plaatsje in de gemeenteraad te bemachtingen. Hij stond er op de lijst van de burgemeester en kreeg 492 voorkeursstemmen.

Dat hij ondanks het afschaffen van de de opkomsplicht een van de weinigen is in Putte die zijn aantal stemmen heeft verdubbeld, is indrukwekkend. Zijn collega van De Romeo's Gunther Levi heeft minder succes gehad: hij werd niet verkozen.

"Uiteraard is dat jammer", leeft Chris mee. Voor hem maakt het duidelijk dat bekend zijn niet genoeg is om verkozen te worden.

"Gunther woont al enkele jaren in Hulshout en zijn kinderen gaan er naar school. Maar hij is ook een huismus die liever in zijn tuin zit dan in de kroeg, en als politicus in spe moet je nu eenmaal zichtbaar zijn", verklaart hij.

Toch betekent dat volgens hem niet dat Gunther zijn politieke ambities moet opbergen. "Ik denk dat hij nog even geduld moet hebben en over zes jaar misschien wel kans maakt om schepen te worden."
 

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Lijst Burgemeester Putte (@lijstburgemeesterputte)

Meer nieuws

Meer nieuws

.