Niels Destadsbader plots wel héél openhartig: "Schrik om nooit meer bovenop dat verdriet te geraken"
LHX
Niels Destadsbader plots wel héél openhartig: "Schrik om nooit meer bovenop dat verdriet te geraken"
Foto: Play4

Niels Destadsbader praat zeer zelden over zijn privéleven. In het nieuwe seizoen van 'Waarom wachten' komt daar verandering in.

In elke aflevering van 'Waarom wachten' heeft een bekende Vlaming een openhartig gesprek met een van zijn of haar ouders. Deze week is dat Niels Destadsbader, die samen met zijn mama Cathérine een wandeling maakt.

Hij vertelt dat hij zijn ouders enorm bewondert, omdat ze al veertig jaar getrouwd zijn. Het is iets dat hij zelf ook wel zou willen, maar helaas heeft hij tot nu toe weinig geluk gehad in de liefde. 

Hij is erg trots op zijn professionele verwezenlijkingen. "Maar dan ga je in de bed liggen en kan je aan niemand vertellen hoe chic het was", zegt hij. Die eenzaamheid is iets waar hij enorm mee worstelt.

Het gebeurt niet vaak dat hij alleen thuis is, en áls dat gebeurt, probeert hij steeds een vriend uit te nodigen. "Als ik helemaal alleen ben, word ik geconfronteerd met emoties en gevoelens die ik niet wil toelaten", klinkt het.

"Ik heb schrik om niet meer bovenop dat verdriet te geraken, maar misschien zal er ooit wel een moment komen dat ik het niet langer kan ontlopen. Die confrontatie is gewoon niet tof."

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Niels Destadsbader (@niels_destadsbader)

Meer nieuws

Meer nieuws

.