Slecht nieuws voor André Hazes: 'Dan krijgt hij een boete'
LHX
Slecht nieuws voor André Hazes: 'Dan krijgt hij een boete'
Foto: Photonews

De spanning in de familie Hazes is te snijden. Rachel Hazes heeft haar zoon immers gesommeerd om de naam André Hazes niet meer commercieel te gebruiken.

Rachel Hazes heeft het op haar zoon gemunt en om hem te raken doet ze een wel héél gewaagde zet: van haar mag hij de naam André Hazes niet meer gebruiken. Dat nieuws heeft er bij hem stevig ingehakt, gaf hij onlangs toe op Instagram.

Wat alles nóg ingewikkelder maakt, is dat zowel Rachel als André binnenkort aanwezig zullen zijn op de 'Holland zingt Hazes'-concerten. André moet er zoals elk jaar namelijk optreden.

In de huidige omstandigheden zou het natuurlijk begrijpelijk zijn als hij zich daar liever niet meer vertoont, maar die keuze heeft hij helaas niet. Volgens Privé-hoofdredacteur Evert Santegoeds staat er in het contract dat hij een boete moet betalen als hij beslist om niet op te dagen.

"Er zijn natuurlijk kaarten verkocht op jouw naam en er zijn mensen die hun geld willen terugeisen", verklaart hij in de podcast 'Strikt Privé'. Hij vermoedt echter dat André er gewoon zal optreden zoals gepland. "Er was wel vaker wat met zijn moeder en toen stond hij er ook gewoon."

Meer nieuws

Meer nieuws

.