Ruth Beeckmans stelt ons voor aan haar nieuwe vriend
LHX
Ruth Beeckmans stelt ons voor aan haar nieuwe vriend
Foto: VTM

Na het overlijden van haar partner Gary was Ruth Beeckmans lange tijd single. Nu is ze opnieuw gelukkig in de liefde.

Al enkele keren is Ruth Beeckmans in het openbaar verschenen met Nick de Bie, een 42-jarige man uit Schoten. Ze ontkende echter steevast dat hij haar nieuwe vriend was.

"Mensen moeten daar niets achter zoeken", klonk het in maart nog. "We zijn gewoon heel goede vrienden. Ik ben vooral blij dat ik iemand heb die al mijn mails kan beantwoorden."

Nick is namelijk al een tijdje Ruths manager. Nu blijkt echter dat er tóch meer aan de hand is: met een foto van hen twee op Instagram bevestigt Ruth dat ze een koppel zijn. "Troost, vriendschap, liefde", schrijft ze erbij.

Zij en Nick zijn lotgenoten. Ook Nick verloor plots zijn partner, Saartje. Van in het begin vonden ze daarom veel steun bij elkaar.

Ruths showbizzcollega's zijn ontzettend blij dat ze zo gelukkig is met Nick. "Twee toppers, twee zielsverwanten. Een flinke portie humor. Een inspirerend verhaal van liefde en kracht", reageert Kathleen Aerts.

"Ik hou van jullie! Toeval bestaat niet", schrijft Nora Gharib. "Uniek", vindt Karen Damen. "Het is je zo gegund, liefst schat", klinkt het bij Lies Vandenberghe. Onder meer Jani Kazaltzis, Nathalie Meskens, Niels Destadsbader, Tom Waes en Dina Tersago reageren met een heleboel hartjes.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door RuthBeeckmansofficial (@ruthbeeckmansofficial)

Meer nieuws

Meer nieuws

.